Pomógł: 29 razy Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 320 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 03 Lip, 2009
kiedyś gdy dopiero zaczynałem się w to bawić chciałem założyć serwer na radyjko.net W panelu po kliknięciu na "uruchom serwer" nic się nie działo a support odpowiadał "wszystko jest w porzadku" Wsadzają swoje intro na shoutcasty. ODRADZAM
Pomógł: 29 razy Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 320 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie 30 Sie, 2009
Ja popieram lucassa. Ile kto ma lat to akurat nie wazne ale te radyjko.net to żenada. Kiedyś gdy założyłem tam konto to nawet nie dało się włączyć serwera a w panelu po wejściu w jaka kolwiek zakładkę jest informacja "Ta opcja pojawi się niebawem" czy coś w tym stylu. Żadne poważne radio nie bawi się w radyjko.net. I jeszcze wstawiaja te żałosne Intra. Ten uslugodawca może się nadawać na testowe serwery do przesluchwania dji o ile wogole komuś uda się go odpalic. Takie jest moje zdanie
_________________ Pomogłem Ci rozwiązać problem? Kliknij "pomógł" ;]
lucasss Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Mar 2009 Posty: 129
Wysłany: Nie 30 Sie, 2009
Hm... ale powiedzcie sami, w tym wieku Danio ( w twoim przypadku 13 lat) nikt nie zaklada radia na powaznie, bo taka jest prawda... juz tyle razy bylo pisane i pisane... ze kazdy wlasciciel radia ktory ma te 12,13,14 lat nie zaklada radia na powaznie, pare miesiecy podziala takie radyjko i koniec. Nie oszukujmy sie taka jest prawda.
Powazne radia zakladaja osoby pelnoletnie najczesniej. Bo radio to nie zabawka.
Radyjko.net dobre do testowania i to tyle. Mam tam konto z ciekawosci zalozylem, panel jeszcze ujdzie, ale funkcje juz nie hah Uruchamiam serwer i pokazuje mi wiadomosc, ze serwer jest uruchomiony, no ale nie moge sie polaczyc... omg ;P
Jeśli ktoś zakłada radio i korzysta przy tym z radyjko.net to znaczy, że na radiu za bardzo mu nie zależy i nie jest to radio przyszłościowe, a założone dla zabicia nudy i polansowania się przed kolegami w szkole! Tyle ode mnie.
_________________ Nie wstydzę się pisać poprawnie po polsku.
Pomagam, bo chcę, a nie dla "pomógł".
--
..wolę być niedoskonałą wersją siebie, niż najdoskonalszą wersją kogoś innego..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum